Repatiëring

EEN PROBLEEMLOZE LAATSTE REIS
Repatriëring via Schiphol

Wilt u dat de overledene in het land van herkomst wordt begraven of gecremeerd? Ook dat kan Antyesthi Uitvaartzorg voor u regelen. In overleg met u verzorgen wij de repatriëring en alle bijkomende formaliteiten.

Bij het vervoer van overledenen komt veel kijken. Elk land hanteert daarvoor eigen regels, inclusief allerlei administratieve formaliteiten. Dankzij onze ervaring verloopt deze laatste reis probleemloos. Wij onderhouden uitstekende contacten met bijvoorbeeld ambassades en vervoerders, waardoor al het regelwerk
efficiënt kan worden afgehandeld. Uiteraard proberen wij ook bij de repatriëring zo veel mogelijk rekening te houden met uw wensen.

Overlijden in het buitenland
Indien u tijdens een buitenlandse reis wordt geconfronteerd met een overlijden, kunt u een beroep doen op de alarmcentrale van uw reisverzekeraar.
Deze centrale regelt het vervoer van de plaats van overlijden naar de woonplaats van de overledene in Nederland. Daarna kan de uitvaart worden geregeld.

Mocht u geen reisverzekering hebben afgesloten, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Antyesthi Uitvaartzorg. Wij regelen dan in overleg met u het rouwtransport en alle bijkomende formaliteiten.