Wat te doen bij een overlijden

Wat te doen bij een overlijden? Bij een overlijden thuis dient u altijd eerst de huisarts te bellen. Na het vaststellen van overlijden belt u Antyesthi Uitvaartzorg. Na het telefonisch contact komen wij bij u thuis om de uitvaart in alle rust te bespreken. Bij een overlijden in het ziekenhuis/verzorgingshuis kunt u direct contact opnemen met Antyesthi Uitvaartzorg.

Op het moment dat wij met u de uitvaart hebben besproken nemen wij alle zaken uit handen, zo kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. U kunt ons dag en nacht bereiken: 06-18 72 00 44

Uitvaartbespreking

Wat doet een uitvaartverzorger precies?
De uitvaartverzorger regelt en verzorgt de complete uitvaart en adviseert de nabestaanden bij de vele beslissingen die zij in een relatief korte periode moeten nemen. De uitvaartverzorger vormt samen met de overige medewerkers van het rouwcentrum een team. Zij zorgen ervoor dat een uitvaart vlekkeloos verloop, volgens de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Advertenties en radio

Tevens kunnen wij een advertentie plaatsen in een regionaal of landelijk dagblad. Indien u op Radio Amor, Ujala, Sangam of Vahon een overlijdensbericht wilt doorgeven dient u deze zelf te regelen.